Historien om Brohallen

Camping & Outdoor Center Brohallen er en af Danmarks ældste campingforretninger. Vi gør alt for at vores kunder får en positiv oplevelse og føler sig trygge ved køb af ny eller brugt campingvogn, fortelte m.m.

Camping & Outdoor Center Brohallen blev i juni 2022 overtaget af Slagelse Camping & Outdoor Center.

Brohallen er en af Danmarks ældste campingforretninger. Den blev grundlagt i 1962, og målsætningen var dengang som nu at udvikle virksomheden på grundlaget af et højt serviceniveau.

Brohallen starter i Nr. Alslev lige ved Storstrømsbroen. Og den bygning der til at starte med husede forretningen, er næsten en historie i sig selv. Bygningen blev nemlig opført i 1937 – samme år som Storstrømsbroen blev indviet.

Bygningen indeholdt dengang både udstilling og værksted. Men i år 2000 havde forretningen udviklet sig så meget, at der var behov for mere plads. Der blev derfor opført en hal mere, hvor værkstedet blev placeret.

I 2017 flyttede forretningen til Randersvej 8 i Nykøbing F. Den gamle bygning i Nr. Alslev skulle nemlig rives ned for at give plads til en ny Storstrømsbro. Selvom det var vemodigt at skulle flytte, er der alligevel kommet noget godt ud af det. De ny lokaler i Nykøbing er nemlig langt mere moderne og tidssvarende. 

Kåre Rützou og hans kone Bettina drev forretningen i mange år efter overtagelsen fra Kåres far, der var med til at grundlægge forretningen. Der er altså tale om familievirksomhed, der gennem tiderne har arbejdet seriøst og systematisk for en værdivækst til kunder, medarbejdere og omdømme i samfundet.

I juni 2022 overtog Slagelse Camping & Outdoor Center, under ledelse af ægteparret Randi Skov og Torben Hansen, driften af Camping Centret Brohallen. Navnet blev her ændret til Camping & Outdoor Center Brohallen. 

Den daglige ledelse i butikken styres fortsat af Kåre Rützou og det eksisterende personale med undtagelse af Kåres kone, Bettina, som i foråret 2022 fik job i Nykøbing Falster Håndboldklub.

Med overtagelsen 1. juni 2022 fulgte desuden forhandlingen af Hobby campingvogne, som var nyt for forretningen. Dette forventes der meget af. De store ændringer ligger ikke i støbeskeen, men med små skridt i rigtig retning, vil Slagelse Camping & Outdoor Center sammen med Camping & Outdoor Center Brohallen gå fremtiden i møde hånd i hånd. 
 

Brohallen 1967

Brohallen 1970

Brohallen 1994

Brohallen - 2006