Historien om Brohallen

Caravan Centret Brohallen er en af Danmarks ældste campingforretninger. Vi gør alt for at vores kunder får en positiv oplevelse og føler sig trygge ved køb af ny eller brugt campingvogn, fortelte m.m.

Brohallen er en af Danmarks ældste campingforretninger. Den blev grundlagt i 1962, og målsætningen var dengang som nu at udvikle virksomheden på grundlaget af et højt serviceniveau.

Brohallen starter i Nr. Alslev lige ved Storestrømsbroen. Og den bygning der til at starte med husede forretningen, er næsten en historie i sig selv. Bygningen blev nemlig opført i 1937 – samme år som Storestrømsbroen blev indviet.

Bygningen indeholdt dengang både udstilling og værksted. Men i år 2000 havde forretningen udviklet sig så meget, at der var behov for mere plads. Der blev derfor opført en hal mere hvor værkstedet blev placeret.

I 2017 flyttede forretningen til Randersvej 8 i Nykøbing F. Den gamle bygning i Nr. Alslev skulle nemlig rives ned for at give plads til en ny Storestrømsbro. Selvom det var vemodigt at skulle flytte er der alligevel kommet noget godt ud af det. De ny lokaler i Nykøbing er nemlig langt mere moderne og tidssvarende. 

I dag ledes forretningen af Bettina og Kåre Rützou. Han overtog Brohallen efter sin far (der var med til at grundlægge forretningen). Der er altså tale om familievirksomhed, der gennem tiderne har arbejdet seriøst og systematisk for en værdivækst til kunder, medarbejdere og omdømme i samfundet.

Brohallen 1967

Brohallen 1970

Brohallen 1994

Brohallen - 2006