En ordentlig gastest kan betyde forskellen på liv og død

Som fastligger kan det være problematisk at få sin campingvogn til service og få udført gas- og fugttest. Forteltet skal tages ned og vognen skal køres til et autoriseret værksted. Og måske kan ens bil ikke engang trække den store campingvogn. 

Camping & Outdoor Center Brohallen kommer gerne ud til dig på campingpladsen, og udfører gas - og fugttest, samt udfører alle former for service og reparartioner. Også ekstraudstyr kan i de fleste tilfælde monteres ude på campingpladsen. Og det på alle campingvognsmærker.

Camping & Outdoor Center Brohallens værksted er DCU Testcenter, og medlem af Campingbranchen. Værkstedet bliver jævnligt kontrolleret af Teknologisk Institut, og vi lever derfor op til alle krav både hvad udstyr og personale angår. Vores medarbejdere på værkstedet er certificeret til at udføre gastest, og vores måleudstyr lever op til alle de krav, der stilles til en gastest.

Vi har 60 år på krogen!

Det er vores styrke og din sikkerhed. Husk en gastest er mere end bare et stykke papir - det er også DIN sikkerhed for der ikke er utætheder eller fejl gasinstallationen i din campingvogn. En gastest skal udføres efter strenge regler - og dem lever Brohallen op til - hver og en.

Hvis du kan samle mindst 5 campingvogne på campingpladsen til gastest, så kvitterer vi en rigtig god pris - nemlig kun 799,- kr. pr. campingvogn.