Hobby Campingvogne
Kig forbi og se vores permanente udstilling af Hobby campingvogne
Gratis fortelt eller mover, til de sidste 2018 modeller fra Hobby
Gratis fortelt eller mover, til de sidste 2018 modeller fra Hobby

Caravan Centret Brohallen

Caravan Centret Brohallen er en af Danmarks ældste campingforretninger. Vi gør alt for at vores kunder får en positiv oplevelse og føler sig trygge ved køb af ny eller brugt campingvogn, fortelte m.m.

Caravan Centret Brohallen er autoriseret forhandler af Hobby campingvogne, og vi har et bredt udvalg af Hobby vogne i vores udstilling. Også fortelte fra bl.a. Isabella, Ventura m.fl. er at finde i vores udstilling.

Vores store udstyrs butik bugner altid af alverdens tilbehør og nyheder. Vi vægter meget et højte fagligt niveau samt et veluddannet personale. Vi  kan derfor rådgive og hjælpe til med at finde den rigtige løsning - hver gang. God service og rådgivning er kendetegnet ved Brohallen, og vores team af dygtige og erfarene medarbejdere er din sikkehed for nogle gode og unikke ferieoplevelser.

Vores topmoderne værksted tilbyder alt indefor service, reparationer, eftersyn, gastest, fugttest, forsikringsskader m.m. Husk på - vi har erfaringen, da vi har mere end 56 år på krogen. Det er netop jeres sikkerhed og vores styrke.

Med venlig hilsen
Brohallen

Nye campingvogne

Video

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Ring til os eller bliv ringet op:

Ring til os på telefon
+45 54 45 78 79


Kommende åbenthus 27-28 Oktober.

Vinteropbevaring 2019